zapri

Registrirajte se i uštedite 5% pri vašoj prvoj kupovini. Registrirajte se ovdje! (u e-mailu, koji će vam stići nakon registracije, dobit ćete kod za popust koji se upisuje u zaključku narudžbe)

Mediblink Mjerač krvnog tlaka M540 AFib

GENTLE-Tech™ tehnologija omogućava ugodno i tiho mjerenje krvnog tlaka. Tehnologija AFib omogućava prepoznavanje atrijske fibrilacije i time upozorava na mogućnost pojave srčanog udara. Tehnologija IHB (PAD) upozorava na nepravilnosti u srčanom ritmu (aritmiju). Pomoću MDI tehnologije mjerenje krvnog tlaka je brže i ugodnije jer se mjerenje vrši već prilikom napuhavanja manžete zrakom. Time je spriječeno prejako stiskanje manžete na području nadlaktice.
Tlakomjer prepoznaje i upozorava na pomicanje tijela prilikom mjerenja i na nepravilno namještenu manžetu.
MAM tehnologijom omogućeno je izvođenje dvaju uzastopnih mjerenja. U slučaju značajno različitih rezultata mjerenja tlakomjer će izvršiti i treće mjerenje. AVG funkcija omogućava prikaz srednje vrijednosti zadnja tri mjerenja.
Veliki LCD zaslon s ljestvicom WHO (ljestvica vrijednosti krvnog tlaka prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije). Uz tlakomjer je priložen adapter i univerzalna manžeta za opseg ruke od 22 do 42 cm.
2 x 120 mjesta u memoriji. 10 godina jamstva.

Dostupnost: Na Zalihi

539,00 kn
Dodatne Informacije
Dodatne Informacije

Slika je simbolična.

Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register