zapri

Registrirajte se i uštedite 5% pri vašoj prvoj kupovini. Registrirajte se ovdje! (u e-mailu, koji će vam stići nakon registracije, dobit ćete kod za popust koji se upisuje u zaključku narudžbe)

New

Mediblink Ultrazvučni prijenosni uređaj za zaštitu od komaraca M001

Svrha: Prijenosni uređaj za zaštitu od komaraca upotrebljava ultrazvučnu frekvenciju i zvučne niskofrekventne akustične valove koji iritiraju i tjeraju većinu komaraca.

Uređaj kombinira 3 načina rada (3u1) i emitira višefrekvencijske valove kako bi spriječio komarce da razviju imunitet na uređaj za zaštitu od komaraca:
1. Način rada Komarac: Uređaj će emitirati ultrazvučne valove koji oponašaju zvuk muških komaraca kako bi otjerao ženske komarce koji grizu ljude.
2. Način rada Vilinski konjic: Uređaj oponaša zvuk mahanja krila vilinskoga konjica, prirodnog neprijatelja komaraca, kako bi preplašio i otjerao komarce.
3. Način rada Komarac + Vilinski konjic: Kombinira gornje dvije funkcije koje se povremeno izmjenjuju.

Uređaj se može upotrebljavati kod kuće ili za vrijeme putovanja, trčanja, planinarenja, kampiranja, ribolova itd. Može se upotrebljavati i s bebama. Siguran je za ljude i kućne ljubimce jer ne sadrži štetne kemikalije niti otrovna otapala.

Domet djelovanja: 30 m2. Uključene su 2 AAA baterije od 1,5V. 5 godina jamstva.

Dostupnost: Na Zalihi

149,00 kn
Dodatne Informacije
Dodatne Informacije

Slika je simbolična.

Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register