Dostava paketa unutar Hrvatske

Način i trošak isporuke i obrade narudžbe

Za online narudžbe preko 50 € isporuka je besplatna. Za sve online narudžbe do 50 € troškovi isporuke iznose 4,90 €.

Dostavu paketa vrši Hrvatska pošta koja će u većini slučajeva paket isporučiti sljedećeg radnog dana (na otocima i udaljenim mjestima unutar 72 h). Ako u trenutku isporuke niste prisutni na navedenoj adresi paket možete preuzeti u najbližem poštanskom uredu.

Za pošiljke koje se šalju pouzećem dodatni trošak iznosi 1,33 €.

Narudžbe isporučujemo isti dan ukoliko se proizvodi nalaze u našem skladištu i ako je narudžba poslana do 14:30 h.

Ako ste već platili proizvod, osobno ga možete preuzeti u sjedištu naše tvrtke na adresi XI Vrbik 3, Zagreb, unutar radnog vremena.

Adresa dostave

Naš partner isporučuje pakete na adresu koja je upisana u trenutku narudžbe. Budući da se isporuka vrši unutar  radnog vremena Hrvatske pošte možete se odlučiti za isporuku na bilo koje drugo ime ili adresu (npr. na poslu). Ako odaberete plaćanje pouzećem provjerite ima li primatelj dovoljno novca. Ako je odabrana isporuka na poslovnu adresu, isporučitelj će isporučiti paket ovlaštenoj osobi za prihvaćanje pošiljaka u tvrtki.

Ako se u vrijeme isporuke ne nalazite na predviđenom mjestu (tvrtka, ured, bolnica, studentsko prebivalište, itd.), dostavljač će ostaviti poruku koja će vam dati upute za daljnje postupanje oko preuzimanja paketa.

Kod pošiljaka koje se naplaćuju pouzećem u trenutku preuzimanja davatelj poštanskih usluga naplaćuje proviziju.

Vrijeme isporuke

O mogućim produljenim rokovima isporuke bit ćete obaviješteni putem e-maila. U slučaju da vam dulji rok isporuke ne odgovara, možete otkazati narudžbu.

Hrvatska pošta isporučuje pakete uglavnom sljedećeg radnog dana od dana slanja, a najkasnije u roku od tri radna dana. Nakon otpreme pošiljke, poslat ćemo vam obavijest.

Za sve dodatne informacije molimo nazovite 01 6198 496 ili pošaljite e-mail.

Oštećene pošiljke

Ako primijetite da je paket fizički oštećen ili postoje znakovi otvaranja možete zatražiti naknadu kod Hrvatske pošte. Učinite to odmah prilikom dostave oštećenog paketa.