Novo

Mediblink Hladno-topli oblog s navlakom S 11 x 12 cm M127

• Trenutačno olakšanje u slučaju bolova u mišićima, uganuća, artritisa ili oteklina
• Ohlađena ili zagrijana održava temperaturu najmanje 20 minuta
 Savitljiva je i kad se izvadi iz zamrzivača, pa se može odmah koristiti
• Hlađenje u zamrzivaču ili u hladnjaku
• Grijanje u mikrovalnoj pećnici ili u vrućoj vodi
• Navlaka priložena
• Za višekratnu upotrebu
• Veličina S (11 x 12 cm) 
• 1 kom

  • Za višekratnu upotrebu Za višekratnu upotrebu
  • Hlađenje Hlađenje
  • Zagrijavanje Zagrijavanje
  • Navlaka priložena Navlaka priložena

Dostupnost: Na Zalihi

5,29 €
MEDIBLINK
Opis Proizvoda
Detalji

Namjena: Pružanje terapije zagrijavanjem/hlađanjem za različita zahvaćena područja.

Mediblink Hladno-topli oblog M127 koristi se za hladno-toplu terapiju za različita zahvaćena područja. Pruža trenutno olakšanje kod bolnih mišića, uganuća, artritisa ili oteklina. Ohlađen ili zagrijan održava temperaturu najmanje 20 minuta. Ohladite u zamrzivaču ili u hladnjaku. Zagrijava se u mikrovalnoj pećnici ili u vrućoj vodi. Savitljiv je i kad se izvadi iz zamrzivača, pa se može odmah koristiti.
Navlaka priložena. Za višekratnu upotrebu.

Hladna terapija:

Koristi se u fizičkoj terapiji, za traumatska krvarenja, u slučaju sunčanice, svrbeža, glavobolja, opeklina, umora, uganuća, iščašenja, udarca i masnica, zubobolja i drugih oblikah boli. Oblog  čuvajte u zamrzivaču ili u hladnjaku. Oblog čuvajte u zamrzivaču najmanje 2 sata prije upotrebe ili držite jedan oblog uvijek u hladnjaku za hitnu upotrebu. Hladan oblog zamotajte u navlaku, ručnik ili komad tkanine i stavite ga na zahvaćeno područje.

Topla terapija:

Zagrijte oblog u mikrovalnoj pećnici ili u vrućoj vodi. Za ublažavanje reumatske boli, nervne boli, išijasa, boli u kralježnici, smanjivanje ožiljaka na sluznici nakon operacije, za artritis, bol uzrokovanu naprezanjem, oticanja i oporavak od trauma, grčeve, bol u leđi­ma, ukočen vrat, kostobolju, kod menstrualnih bolova i za održavanje topline pri niskim temperaturama.

Zagrijavanje obloga u mikrovalnoj pećnici:

Stavite oblog u mikrovalnu pećni­cu, postavite visoku razinu snage. Budući da se mikrovalne pećnice razlikuju, možda ćete oblog morati držati u mikrovalnoj pećnici kraće ili duže vrijeme da biste postigli željenu temperaturu. U skladu s tim prilagodite vrijeme zagrijavanja. Topli oblog zamotajte u navlaku, ručnik ili komad tkanine i stavite ga na zahvaćeno područje.

Zagrijavanje obloga u vrućoj vodi:

Zagrijte vodu u loncu dok ne počne ključati. Maknite lonac s izvora topline. Uronite oblog u vruću vodu na 8 do 10 minuta. Izvadite oblog iz vode. Provjerite temperaturu. Ako je oblog prevruć, ostavite da se malo ohladi. Kada se postigne željena temperatura, omotajte oblog u navlaku, ručnik ili komad tkanine. Stavite oblog na zahvaćeno područje.

Čišćenje: Operite toplom vodom i po potrebi upotrijebite sredstvo za pranje posuđa. Oblog osušite čistim ručnikom.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabo. Oblog zamotajte u navlaku, ručnik ili komad tkanine prije nanošenja na kožu. Nemojte upotrebljavati u druge svrhe osim predviđene. Pregrijavanje ili preduga primjena mogu dovesti do ozljeda. Nemojte nanositi na osjetljivu kožu, neosjetljivu kožu ili otvorene rane. Prestanite upotrebljavati ako je oblog oštećen.

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije

Slika je simbolična.

Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Upute za uporabu
View File Mediblink_HotCold_IFU_web Size: 942.65 KB