Mediblink Kineziološka traka 5 cm x 5 m ružičasta M133

• Za potporu i stabilnost mišića i zglobova
• Pomaže pri oporavku i poboljšanju fizičkog stanja mišića i zglobova
• Idealna za sportske aktivnosti
Hipoalergena (bez lateksa)
• Vrhunsko japansko ljepilo
• Izuzetno prozračna
• Dimenzije: 5 cm × 5 m
• Boja: ružičasta

Dostupnost: Na Zalihi

9,89 €
MEDIBLINK
Opis Proizvoda
Detalji

Kineziološka traka može se upotrebljavati kao pomoć u prirodnom procesu liječenja, u rehabilitaciji i sportskoj medicini. Poboljšanjem rada mišića i stabilnosti zglobova traka doprinosi i lokalnoj limfnoj cirkulaciji. Pravilna upotreba kineziološke trake osigurava potporu i stabilnost mišića i zglobova bez ograničavanja njihovog prirodnog kretanja, te može pomoći u oporavku i poboljšanju fizičkog stanja. Napetost koji stvara kineziološka traka djeluje i bliže površini, počevši od epiderme, smanjuje intersticijski tlak u upalnom dijelu ispod nje i pomaže u ublažavanju bolova koji nastaju zbog stiskanja te potiče limfnu drenažu.

Riječ je o potpuno prirodnoj analgetskoj terapiji koju prvenstveno primjenjuju sportaši i osobe u rehabilitacijskim programima, a česta je i među osobama koje se sportom bave amaterski, dakle u slobodno vrijeme.

Upotrebu kinezioloških traka preporučuju fizioterapeuti diljem svijeta.

Kineziološka traka podupire zglobove i mišićno tkivo, pomaže pri obavljanju određenih pokreta, ublažava bolove, potiče oporavak ozlijeđenih mišića, tetiva, ligamenata i zglobova, prevenira ozljede, sprječava nakupljanje mliječne kiseline te potiče ili inhibira grčeve mišića.

Kineziološka traka Mediblink M133 idealna je za sportske aktivnosti te bje hipoalergena (ne sadržava lateks). Zahvaljujući vrhunskom japanskom ljepilu postojana je i u ekstremnim uvjetima i u vodi. Iznimno je prozračna (sastav: 95 % pamuka i 5 % elastina).

Upute za upotrebu: Kineziološku traku odrežite na željenu duljinu. Traku postavite na odgovarajući način s obzirom na dio tijela i željeni učinak. Pritom pripazite da koža ispod trake bude glatka i napeta. Traku možete ostaviti na mjestu nekoliko dana.

Upozorenja: U slučaju preosjetljivosti prekinite upotrebu ili ograničite vrijeme upotrebe. Namijenjeno za jednokratnu upotrebu (samo za jednog korisnika). Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju teških ozljeda, prije upotrebe pomagala zatražite savjet liječnika.

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije
Barvaroza

Slika je simbolična.

Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register