Novo

Pic Prijenosni inhalator AirEasy On


  • Pogodno za cijelu obitelj - za bebe, djecu i odrasle

  • Prijenosni: Izuzetno lagan i vrlo mali

  • MMAD (prosječna veličina čestica): 1,51 μm

  • PORR (% čestica < 5 μm): 93%

  • Glasnoća: 35 dB (vrlo tih rad)

  • Kratko vrijeme terapije: 14 minuta

  • Izuzetno brza terapija s protokom od 0,2 ml/min

  • Uključeno: maska ​​za djecu, maska za odrasle, usni nastavak, kabel za punjenje USB lightning tip-C

  • 5 godina jamstva

Dostupnost: Na Zalihi

79,90 €
PIC SOLUTION
Opis Proizvoda
Detalji

Pogodno za cijelu obitelj - za bebe, djecu i odrasle osobe. Prijenosni: Izuzetno lagan i vrlo mali. MMAD (prosječna veličina čestica): 1,51 μm. PORR (% čestica < 5 μm): 93%. Glasnoća: 35 dB (vrlo tih rad). Kratko vrijeme terapije: 14 minuta. Uključeno: maska ​​za djecu, maska za odrasle, usni nastavak, USB lightning kabel za punjenje tip-C. Može se napajati putem bilo kojeg USB uređaja.

Terapija se može izvoditi potpuno bez upotrebe ruku. Proizvod je izuzetno lagan. Kapacitet spremnika za lijek je 8 ml. Na kraju terapije, ostatak lijeka ili fiziološke otopine u spremniku je minimalan (< 0,1 ml). Vrlo je siguran za korištenje – ne moramo se brinuti da će lijek iscuriti iz spremnika. Spremnik je prikladan za do 200 terapija (uz redovitu uporabu oko 1 godine) - nakon tog vremena mora se zamijeniti (prodaje se zasebno). Udisanje se može izvesti u gotovo bilo kojem položaju.

MESH tehnologija omogućuje učinkovit i vrlo tihi rad, kompaktan i inovativan dizajn inhalatora te pogodnost za korištenje sa svim lijekovima. Također vam omogućuje rad u kombinaciji s pametnim telefonom ili prijenosnom baterijom.

5 godina jamstva.

Upozorenja: Nemojte koristiti proizvod za raspršivanje medicinskih otopina/sredstava koja sadrže hijaluronsku kiselinu jer to može oštetiti MESH komponentu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne bacajte proizvod u vatru i ne stavljajte ga u blizinu plamena ili izvora topline. Mrežicu nikada nemojte čistiti pamučnim jastučićima, četkama ili sličnim predmetima. Nikada ne dirajte mrežicu! Nemojte koristiti druge tvari osim lijekova i medicinskih otopina namijenjenih za raspršivanje aerosola. Ne zaboravite isključiti proizvod kada završite s upotrebom. Uređaj se ne isključuje automatski kada se lijek potroši. Automatski se isključuje tek nakon 20 minuta neprekidnog rada.

Čišćenje: Postupak čišćenja ovog proizvoda mora se provesti nakon svake uporabe, ne samo radi održavanja pravilne higijene, već i radi osiguravanja pravilnog rada i održavanja razine učinkovitosti. Nakon uklanjanja svih preostalih lijekova iz komore za lijekove, odvojite masku. Dodajte malo destilirane vode u komoru za lijek. Zatvorite poklopac. Pritisnite i držite tipku za napajanje na glavnoj jedinici najmanje 5 sekundi. Pali se zelena indikatorska lampica i uređaj počinje prskati. Pričekajte oko 30 sekundi da se funkcija samočišćenja isključi. Proizvod se automatski isključuje. Zatim odspojite komponente. Uklonite destiliranu vodu koja je još ostala u komori za lijek. Pribor (osim glavne jedinice) može se dezinficirati uranjanjem u otopinu vode i bijelog octa u omjeru 1:1 oko 1 sat. Sav pribor također se može čistiti krpom natopljenom 75% denaturiranim etilnim alkoholom ili otopinom hipoklorita. Nemojte koristiti pamučne jastučiće, četke ili druge predmete za čišćenje ili sušenje mrežice komore za lijek. Nikada ne dirajte mrežicu. Bez obzira na to je li za dezinfekciju korišten ocat ili alkohol, različite dijelove opreme uvijek treba oprati toplom vodom nakon svake uporabe dok se ne uklone svi tragovi lijeka (osobito nakon uporabe gustih ili viskoznih lijekova) i sva zaostala voda i otopine. ili alkohol. Osušite i čuvajte na suhom mjestu bez prašine.

Napomena: Maske za odrasle i djecu kompresorskog inhalatora Mediblink M440 također su kompatibilne s prijenosnim inhalatorom AirEasy On.

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije
Druge posebnosti10 posudica za fiziološku otopinu ili lijek
Jamstvo5 godina jamstva
Glasnost35 dB
Klinično testiranda
MMAD - prosječna veličina raspršenih čestica1,51 μm
Upotreba sa fiziološkom otopinom i/ili lijekomda
Največji pretok (l/min)0,2 ml/min
PORR -% čestica manjih od 5 mikrona metar93 %
Spremnik za fiziološku otopinu/lijek, veličina spremnika1 spremnik: 8 ml
Procijenjeno vrijeme inhalacije (5 ml fiziološke otopine)14 minut
Pogodno za odrasle i djecuda
Nastavak za ustada

Slika je simbolična.

Recenzije
Napišite Vašu Recenziju

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Upute za uporabu